Livet

Det kommer bli en underbar dag idag.  :)   Ska snart åka upp till IKEA i Göteborg och shoppa ett par småsaker, äta en god lunch och sen hämta hem min underbara son.
Shit vad jag saknar honom nu! Det är värst precis när han har åkt och precis innan jag ska hämta honom, men detta ordnar sig hoppas jag.

Idag känns livet lite bättre än det gjorde igår. men fortfarande känns det tungt. Fan också, jag gillade ju honom, han var så duktig på jobbet och vi skämtade. man lär ju känna varann när man jobbar ihop så mycket och dessutom så jobbade vi helgerna ihop.

Fattar ingenting

Det har hänt något helt galet på jobbet idag.  Jag fattar allt men ändå ingenting. Det känns så skumt, jag är förvirrad.
I dom lugnaste vatten simmar dom fulaste fiskarna eller hur man nu brukar säga.
Nu är vi helt plötsligt en mindre på jobbet, pga en incident. Perfekt tajming, mitt i högsäsong också.... puh..

En annan sak jag inte fattar är hur mitt medium eller spåtanten eller vad man nu ska kalla henne... Iallafall hion som jag gick och spådde mig hos förra veckan, visste detta!!  Jag fattar verkligen ingenting!!
Det hon sa om min jobbsituation stämmer till punkt och prickar. Hon lyckades pricka in denna grejen med sån exakthet att jag är chockad.

Undrar hur fasen jag ska kunna somna inatt... och så åka hela vägen till Göteborg imorgon.
Gonatt.

After work



Jag och sara var på Bulls ikväll. Åhhh idag var väntetiden på maten nere i 50 minuter   :)   En förkortning med ca 40 minuter!  Bra jobbat.  hehehe...  Det var sjukt mycket folk där idag, fick först inget bord men det ordnade upp sig till slut. Sen träffade jag på Hanna, en annan tjej jag lärt känna lite, vi tog en liiiiten runda till Harrys också innan det var dax att åka hem
Hur som helst så behövde jag detta efter denna helvetes dagen... 

Jag ska hämta min älskade son i Göteborg imorgon. Har saknat honom supermycket. ♥

Projekt balkong del 3

Sådär ,då var hälften av mina små blommor utplanterade. Hoppas nu att dom växer och frodas uppåt väggen så att den täcks.  :)


Dagens shopping



Ny ring till mig själv!  Det var jag värd.  ;)

Bara jobba?

Jippe!!  Torsdag idag och det innebär att det endast är två dagar kvar innan jag är ledig i helgen och ska hämta hem min son!  ♥
Igår mådde jag skitdåligt hela dagen, ont i huvudet, ont i nacken, i ryggen, magen  ja typ överallt...  väderomslag på gång, då får jag alltid så jäkla ont i skallen.
Åkte och solade på kvällen efter jobbet, sen hämtade jag mamma och Håkan när dom kom hem från Tyskland. Jävlar vad som handlat!  Kanske visar i nästa inlägg för jag tog en bild med mobilen.
La mig på mammas soffa och drack en treo och åt upp typ hälften av tysklandschokladen....  dåligt samvete sen...  ehhh  ja  en del.
Men sen åkte jag iaf hem och duschade så skulle jag gå och lägga mig men fastnade framför datorn en stund.  Men sen sov jag som en stock ända till klockan ringde!!  Hurra!  har inte gjort det på hela veckan.

Och vad händer idag då? Bara jobba....  Jag vill gå till John Bull men det verkar som om ingen vill hänga med ikväll.  Så tråkigt att vara hemma varje dag och fixa.  Fast å andra sidan så kan jag ju plantera ut lite blommor.

Jag

Det här jag!  hahaha, det var så tråkit här i bloggen utan bilder... men hade inget att ta på just nu så det fick bli en bild på mig själv i jobbarkläder...


Bla bla

Vad sjutton gör jag uppe kl elva på kvällen?  Borde gå och lägga mig nu. Men jag är lite glad för jag har just sålt min vagn. Jims lila brio happy vagn...  Glad att det gick snabbt att få sålt den men lite ledsen för det var så fin färg och att den har varit så bra!

Idag hade jag möte med HR-chefen på jobbet, givande...  fick fram det jag ville iallafall. och så har jag pratat med Micke på handels, så jag har möte med han nästa vecka. Det går framåt även för mig.  Detta året har annars börjat väldigt motigt med både det ena och det andra.

MEN.... en bra grej som hänt idag är att jag faktiskt letade upp nummret till han som äger mitt drömhus och ringde upp honom..  jag skulle ju åka dit och lägga en lapp i brevlådan, men då stod det helt plötsligt en bil på uppfarten.  men jag ringde upp och han  var supertrevlig, och guess what!!!   Huset är inte sålt!!  Bara någon som hyr det.  Än finns det hopp! Det ska läggas ut till försäljning såsmåningom.

Och så en grej till innan jag går och duschar och lägger mig sen..
Stor kram till dig Katarina idag när du legat under nålen! Jag är nyfiken som sjutton på hur det ser ut!


Intressanta dagen?

Idag blir en intressant dag, möte med HR-chefen om vårat fina förhållande med XXX.
Självklart jobbar jag 9,45-19,20, dvs hela dagen.  Vad hinner man egentligen med när man slutar tjugo över sju på kvällen?  Inte mycket, det är ju för fan katastrofdåligt.
Låt alla chefer jobba påsk, jul, midsommar, allahjärtans dag, 1 maj, sin egen födelsedag, sina barns födelsedagar, samt givetvis även nyår något år.  Helst dagen innan och efter också. Låt för guds skull även chefen att jobba sent varenda jävla fredagkväll. Så ska vi se hur kul det är. Det är nämligen det som är verkligheten för många människor.
Jajamensan, jag låter skitsur.  Vet ni vad?  Det är jag också.
Nu ska jag jobba resten av veckans fem första arbetsdagar. Sen är man ledig i två dagar.  

Äntligen kväll

Idag skulle jag åkt och lagt en lapp i den brevlåda som tillhör huset jag så gärna vill ha!  Men va fasen, det stod en bil där!!  Hmmmm  nu måste jag ringa upp dom och kolla om dom sålt huset!  Pinsamt att lägga lappen om det precis är sålt ju!..
Well, jag har jobbat idag med, mycket försäljning av jord! Alla vill väl få ordning i sina trädgårdar nu..
Sen åkte jag hem till mamma som ville bjuda på middag, tackar man ju inte nej till.
Sen snabbt hem och duschade, sen in till stan och solade på Meddo.  Nu måste jag bli brun, Ska på Möhippa, Bröllop och åka till Stockholm inom 1,5 månad! 
Nu har jag precis avlutat en kvällsfika på min balkong med mamma och Håkan. Dom kom för att hämta lite gardiner som jag köpt, som givetvis var för långa, så mamma skulle lägga upp dom.

Kollar just nu på körslaget, egentligen helt emot min vilja, borde gå och städa ur ett köksskåp som ser för taskigt ut!  Mitt hem genomgår en stor utrensning just nu.  I torsdags rensade jag ut både förrådet utenför dörren och det som finns ute på gården.  Hur länge har jag bott här?  2 år snart, inte klokt vad man samlar på sig!  Jag är verkligen ingen samlare!  Jag är en sökare!!  hahaha..  Det sistnämnda kom jag på nu, fniss..


Måndag?

För mig känns det som söndag idag också.
Det har varit söndag sen i fredags ungefär..  Lite halvt avslaget, jobbat helg och idag är det röd dag vilket betyder 100% OB om man jobbar inom Handels.  Och det gör ju jag!  :)   Idag var det bra.   hhahaha....  Ambivalent?  näää...

Igår efter jobbet åkte jag snabbt hem och duschade, sen åkte jag in till stan och solade på Meddo..  Altså jag är så himla vit och har fanimej aldrig tid att sola, nu tar jag snabbvägen, det var väl typ 5 år sen sist när jag bodde i Trollhättan. Efter solningen åkte jag och storhandlade på Maxi. 1200 spänn, för fyra kassar mat!  Inte klokt vad dyrt det blivit med mat nu då!

Nu måste jag snabba mig lite för jag funderar på att åka ut till huset som jag kollade på i höstas och lägga en lapp i brevlådan. Om dom nu inte vill sälja det så kanske jag kan hyra det??   Bra ide tyckte jag att det var iallafall.
Och då får jag ju dessutom chansen att visa vilken bra, underbar, snäll och helt enkelt världsbäst tjej jag är.  hehehe  då borde dom ju sänka priset till vad jag bjöd i höstas.  hhahhaha

Nya skor



Fyndat på skopunkten. Jag gillar dom, mycket att välja på och billigt, då kan man köpa fler par.
Kvaliteten på skorna kanske inte är den högsta men vad gör det?  Man vill ju ändå ha nya nästa år, visst?

Det blev iallafall ett par skor till Jim och tre!!  par till mig. Ett av mina par kom inte med på bilden för att jag hade dom på mig!

Godmorgon Påskdagen

Så var det då strax jobbdag igen. Onödigt enligt mig. Fast livsnödvändigt enligt andra...
Det är världens bästa väder ute dessutom, funderar på att åka nånstans efter jobbet idag. vad sägs om en sväng till stranden eller en runda på galgberget kanske?
Okej, det känns som om jag ligger typ två dagar efter i mina uppdateringar här.
Tex så var jag på skopunkten och köpte nya skor för två dagar sen.
Visar dom i nästa inlägg så att kategorierna stämmer   ;)

Påskafton

Jaha då vart det Påskafton i Halmstad i år också.
Jag har jobbat hela dagen så jag har inte märkt så mycket av det visserligen...  men en sak förvånar mig.
En dag som denna:  Lördag, påskafton, strålande solsken ute. Och massor med folk på jobbet.
Varför idag? Borde man inte vara hemma och njuta då? En av årets första riktigt varma dagar ska det fixas med innertak, sättas vävtapet, och mekas med rör i badrummen. Jag fattar ingenting.
Själv hade chefen gett sig själv ledigt i fyra dagar.
Om den personen hade gett sina medarbetare lite långledigt emellanåt också så kanske man hade fått gladare och mer motiverade medarbetare.  Vad vet jag?  Kanske.

Påskafton 2011 firades iallafall lite efter jobbet med varmrökt lax, färskpotatis, och kall dillsås hemma hos mammsen.
Efterrätt blev det också. jag är så mätt att jag tror jag spricker snart. Nu ska jag snart åka hem och lägga mig.
Imorgon är det jobb igen. 7 dagar i rad. Motiverad?  Näää.

Projekt balkong Del 2



Var ute på flygstaden idag och shoppade lite blommor till balkongen. Så här fint blev det när jag planterat dom!!
Den lilla nyckelpigan är en sten som jag målat själv.  :)



Planterat blommor här också.  Köpte ny ljuslykta på Indiska igår. Fleecefiltarna köpte jag för nån vecka sedan på Jysk.  Mysigt det kommer bli att vara här ute i sommar.  :)

Nu väntar jag bara på att få plantera ut min frön som jag har sått själv. Snart har dom växt till sig. Massor med klängväxter!

Bullen



Jag och Maria på Bulls pub. Älskar deras uteservering!

Vitlöksbröd till förrätt, Hamburgertallriken till varmrätt och en cappucino till efterätt. och så två Xider!   :)
Mumma för själen!

Stukad fot

Åhh typiskt att man skulle gå o stuka foten igår!!
Ramlade ner för en trapp igår och foten bara vek sig under mig. Men ok, tur i oturen att jag inte bröt den!!
Kände inte så mycket först så jag var inne i stan en sväng och sen åt på Peking house, sen när vi skulle gå där ifrån så kunde jag inte stödja på foten!  Upp till sjukhuset och hälsade på Håkan, kunde inte stödja på foten då heller..
Så när jag kom hem igår var det bara att ta två alvedon och gå och lägga sig...
Idag känns foten stel som sjutton, men jag har mindre ont.
Gårdagens shopping blev en klänning till sommaren, och så en del saker till mitt hem. Inredning,  I Love it!  :)
Visar lite bilder sen.
Idag ska jag kolla på nya skor till mig, ev en badrumsmatta också.

Och så ska jag städa vidare här hemma.  Snart är heeeela hemmet gjort!

Dåtid, nutid, framtid?

Jag är lite chockad måste jag säga.

Jag har varit och spått mig, äntligen! Det var ca 10 år sedan sist och nu valde jag en ny tjej som jag inte träffat innan.
Det hon visste var mitt förnamn och mitt mobilnr.  Men hur visste hon vem min mormor var, hur hon såg ut och hur hon hade det???   Hur visste hon vad jag varit med om i mitt liv, hur vi har det på jobbet???   Hon sa ju massor av saker men det var helheten iallafall...  Jag är helt klart tagen!!   Hade ont i huvudet i tre timmar efteråt.

Nu har jag precis kommit från mamma. Vi har städat min tokstädat min bil. Dammsugit och torkat inuti. Fyllt på spolarvätska, och jag kollade oljan också..... hahhaha  bara för att jag kan!!  (Tack Niklas att du lärt mig)
Sen åkte vi till OkQ8 och tvättade bilen på utsidan också. Puh...
Nu skulle jag sätta igång och storstäda mitt badrum, men så satte jag på Tvn och då är det final i sveriges mästerkock. Har sett nästan alla program...  så jag ska nog kolla på det.

Morgonpigg

Inte jag då, utan Jim...
Här är min vagn som jag ska sälja!  Jim testar och tycker att vagnen är liten...

 

Nu ska jag strax dammsuga innan jag sticker till jobbet.

Det händer en spännande grej idag!!!!  Berättar mer ikväll om min dag. Ja, kanske mer om mitt liv rent av.....hmmmm vad ska jag göra ??   Fniss... 

Projekt balkong



Min balkong tar sig! Tänkte ha ett litet rosa och limegrönt tema där ute i sommar, känns fräscht.  Jag har satt frön som ger rosa blommor bland annat.

Och fröna... dom tar sig för var dag..   Alla olika frön har tagit sig utom dom 6 nere till höger. Alla dom är från samma påse! hmmm...  konstigt. Jag väntar en vecka till annars blir det reklamation! haha! 


Vilken dag...

Puh...  började med morgonmöte kl 08.00. Det var inte att leka med! Sura miner, arga miner, irriterade miner  mfl....  Sen jobba och ta hand om alla kunder, hem, laga mat, städa balkongen och bada Jim, lägga Jim och nu betala lite räkningar.

Håkan ligger på sjukhuset, intensiven, inte kul det heller.
En god vän ska skilja sig också.
Jim ska till sin pappa imorgon....
Det är lite mycket nu.

Ska verkligen bli skönt att vara ledig tors-fre.

Idag på min lunch hittade jag iallafall gardintyg som jag ev skulle kunna ha i vardagssrummet.
Sen så har jag städat av min balkong, fyllt i jord i krukorna så jag kan plantera ut mina sticklingar  :)
Torkat av mina utemöbler, lagt i dynorna mm

På torsdag är det städ och fixardagen nr 1 !!   Mitt hem ska bli rent och snyggt, mitt förråd ska få sig en rejäl utrensning också. Blir till att åka till tippen med en del skit.

Trädgårdsmästaren Jim

Jim har hjälpt mormor att plantera dom sista blommorna idag.
Åhh  vad han hjälper till!!  Gräva, vattna, i med blomman och på med jord.
Nu är det inte längre "Jim kan",  utan "Jag kan" . Mammas stora pojke! ♥





 
 

Bamseshopping

Dagens shopping blev lite nytt till min favookille Jim  :)
Han har blivit helt insnöad på Bamse, så det fick bli lite nya kalsonger och en vårkeps med just Bamse på.


Det var en gång ett frö

Jajamensan!  Det tar sig!  Åhh vad fint det kommer bli på min balkong i sommar. Ett litet andrum, mitt egna paradis.  Här ska det drickas bubbelvin minsann!!


Spår på stranden

Märker att denna blogg har kommit att handla mer om Jim än om mig...  men det är ju mitt favoritobjekt att fota!!  :)  Så nu kommer det ett inlägg som inte handlar om något av det, nämligen spår i sanden..  Man kan hitta mycket en fredagseftermiddag på stranden...

Människorspår...



Hundspår..



Hästspår..



Traktorspår..      bilspår...

 

Cykelspår...    Myrspår...

 

Lördag eftermiddag

Följde med Håkan och mormor till Andreassons planskola och köpte blommor.  LYCKA!!!   Vad fanns där? Jo, en traktor....



Bästa att åka hem till mormor och meka lite med sin egen traktor..



Ojdå, akut hungrig. Jim är ju kille så han kan inte vänta på mat utan måste ha mat NUUUUUUU!!
Bananpaus mitt på gårdsgatan tyckte Jim var utmärkt...man blir så hungrig av att meka...

 

Kyckling till middag

Det fick bli kyckling till middag idag.
Det här är Jims tallrik med kyckling, stekt potatis, broccoli, och tomat och basilika sås.
Själv åt jag allt utom potatisen. Skulle vilja köra LCHF med jag är nog mer inne på GI. Och faktum är att jag märker skillnad på byxorna och (tråkigt nog) BHn.....


Förmiddag på Ön

 


Mysförmiddag med Jim och Mormor ute på Ön. Vi gick runt hela sjön denna gången och hade fika med oss.
Jim invigde sin nya regndress med bilar på.  :)

Perfekt fredagsmys

Efter dagis igår så tog jag och Jim bilen bort till Östra stranden där vi åt kvällsmat som bestod av hemmagjord pizza och ballerina kladdkaka  :)   Perfekt fredagsmys.

Jim var superglad, leta snäckor och kasta dom i havet, gå på upptäcksfärd i sanddynerna, fika och titta på myror  :)

 

 

 



Det var superfint väder på dagen men när vi var på stranden så hade solen tyvärr gått i moln, men vem hänger läpp för det??

Pizza

Det här var gårdagens middag som vi tog med till stranden.  Hemmagjord pizza, åhhh  den blev supergod!!
chilisås, tacosås, majs, paprika, rödlök, kalkon, ost.


Dumma Tacos

Opsss  skulle lagt in dessa bilder igår men jag var för trött...
Jim och jag hade torsdagsmys och åt tacos till middag, men det gick inte som Jim ville.... innehållet ramlade ut..



Mmmm  gott med tacos..

Neeeeej!!  "Inte lamla ut"



Dumma tacos...


LUNCH!!

Åhhh  det kunde inte kännas bättre än att ta lunch just idag :)
Det har kommit ungefär 150 pall varor idag...  det är väl ca 130 mer än det brukar komma...

Nu har jag suttit och pillat lite med min nya iPhone, det går väl upp och ner... ibland gör den som jag vill och ibland går det bara åt skogen..

Och nu har jag precis bokat båtbiljetter till Norge, ska ju dit om ett par veckor på Möhippa!  :)
ska bli superduper kul!  Längtar som sjutton. Att åka till Norge tar ju ungefär en hel dag från Halmstad. Först bil i tre-fyra timmar upp till Strömstad och sen tar man båten över till Sandefjord och det tar 2,5 timme..
Visserligen är det  skönt att åka båt för då kan man sova, fika, shoppa mm  men jag är ju så jäkla åksjuk/sjösjuk!  Hoppas verkligen att det är vindstilla när jag ska ge mig ut!

Världsklass..hehehe



I måndags på jobbet höll sig världens bästa tjej framme igen. Dvs jag!  heehehehe..  Natta fick äntligen sin present som jag kämpat så länge med.
Här öppnar hon den utanför jobbet :)

och innehållet är det här:

En bok från när vi var på Nattas möhippa och bröllop!  :)





Min nya kompis

Min nya kompis iPhone4 har kommit på posten, så jag drog till ica nu på lunchen och hämtade ut den. :)
Ska strax fingra lite på den, det lär ju bli en sen kväll ikväll..  typiskt, jag som är så himla trött!!
Jobbar till halv åtta först. Men nu är det lunch som gäller och lite bloggning  :)

Jag kan upplysa er om att jag skulle behöva nya arbetsbyxor, i en mindre storlek!  Det är ju alltid positivt!
Jag bytte till en mindre storlek för bara ett par månader sen, men det är nog dax igen..  Tyvärr känner jag mig inte smalare ett dugg men mamma säger att jag ser lite smalare ut i ansiktet. Jaja, det är ju bara att kämpa på.

Nu hinns det inte med mer här för än ikväll, nu måste jag hångla med min nya kompis  :)

Okänd Mr Niceman...

http://atemda.com/ClickThrough.ashx?ad2vps=vbLzmhRSuwyIy9ReSxnWvsqQLEubQ1yeHR/o3XpLmf1m/Mb/QPZl/2Qar5yx2nZuBKBstVuh1cmzihOsElz16w==&ad2dest=http://de17a.com/a/38565/40744.click

OMG!!!  Vem är den snygga killen i reklamen??

Sååå trött

vet inte vad det är med mig just nu. Har den såkallade vårtröttheten slagit läger i mig?
Jag orkar ingenting känns det som... Helt slut var jag igår också... När jag skulle lägga Jim vid 19 tiden så somnade jag i hans säng och vaknade kl 21!  Var bara att byta säng och somna om igen. Sen så har Jim vaknar kl 5,30 varje morgon nu i ett antal dagar på rad.  Jag hade verkligen passat att ha ett jobb mellan 7-16. Jim vaknar tidigt och lägger sig tidigt. Det är liksom hans rytm. Att jobba som jag gör nu passar väldigt illa.

Här kommer en bild från när Jim badade i badkarat igår.
Jag skulle lagt in den igår.. men jag har inte haft ork att blogga ordentligt denna veckan...
När ska det hända nåt kul så man kan få lite ny energi?? 


Vinn BROLLE !!

Snälla, hjälp mig att vinna Brolle grejer, klicka på länken .... sen behöver ni inte göra nåt mer!


Ny mobil!!!

Yes!  Äntligen!  Idag tog jag mig tiden att ringa till en viss teleoperatör och fråga ut en stackars tjej som svarade. Jag vände och vred på olika frågor så gott jag kunde, och tillslut föll valet på en iPhone 4   :)

HAPPY HAPPY ME !!!!  :)

Kommer förhoppningsvis få den innan helgen. Så just denna helgen får det gärna regna...  hehehe..


Partynagel

Yes!  Äntligen fick man åka till Titti idag och dricka lite kaffe, tjööta lite och fixa sina naglar.
Det blev lite partystuk denna gången fast det var inte meningen... men jag tyckte det blev bra!  Snart påsk, och då kanske man ska ta och gå ut nånstans...   ;)

Blandat glitter, blått och silver.


Måndag igen...

Detta kommer inte bli någon rolig dag precis, Jim vaknade kl 05,30 redan...  jag är supertrött och jobbet känns avlägset idag. puh...
Sen direkt efter jobbet ska jag fixa naglarna hos Titti, något att se fram emot iallafall!
Igår efter jobbet åkte jag till mamma och åt middag, Jim hade ju varit där medans jag jobbade. Jag skulle hämta hem lite krukor till min balkong också.. Det var den söndagen.
Det känns som att man inte har någon fritid för att man jobbar varannan helg. Skitjobbigt. Allt händer på helgerna ju.  Dessutom har jag konstaterat att det fins vädret är bara varannan helg, altså den helgen när jag jobbar. Så typiskt, men det har varit så dom senaste månaderna, Igor reagerade på det igår också när vi jobbade.
Och är man ledig på en vardag iställlet så är det ingen som kan hitta på något för alla jobbar ju på vardagerna.

Jag måste verkligen gå och göra mig lite iordning nu, ser ut som ett ök idag!


Mitt lördagsmys


Lördagen

Jobbarhelg här i Halmstad..   precis när man har börjat tänka att ....nääää  här finns inga otrvliga kunder på mitt jobb... så kommer det en jävla gubbe och tycker att han inte får någon hjälp alls, att barn inte är kunder mm  han är bara allmänt otrevlig och förpestade min dag!!   jag säger jävla gubbe för jag har fått uppfattningen om att det mest är gamla gubbar som är sura.... 

Ja okej, det gick över efter ett tag..

Idag efter jobbet så var jag hem till min sömmerska som haft dubbelsifig lunginflammation, hon ska fixa mig en klänning till bröllopet jag ska på i sommar!  Jag lämnade tyg till henne och vi ritade upp modellen som jag ville ha den och hon tog alla mått mm.. ska dit om ett par veckor för att prova den!  Åhhh så spännande!

Nu ska jag göra mig en liten osttallrik, ska bli mumsigt  :)

Fredagsmiddag

Såg att jag glömde lägga in gårdagens middag!!  ohh nooo hur ska jag överleva?  hahha
Det blev iallafall, ugnsbakad lax , med potatis, ärtor, rivna morötter och en dill och citronsås.
Jag sa till Jim att vi skulle äta LAX och han tyckte det lät spännande. Sen när jag frågade om han ville ha mer FISK då a han blääääää...   hm...  jag är förvånad över hur fort barn lär sig! man måste välja sina ord!


Rastlös

Jag både älskar och hatar att jag är så rastlös.  Älskar för att det är kul att göra saker, jag gillar ju som sagt lite äventyr och hatar att vara styrd av något.
Hatar för att jag aldrig kan komma till ro.

Nu har jag liksom skaffat mig nya planer för mitt hem....   Visserligen bra att jag inte har planer för att flytta igen, men va fan, kan jag aldrig bestämma mig...?

Planer för framtiden (obestämbar tidsplan, kanske om en vecka, kanske om tre månader... typ.)

* Ny hallmatta, samt nya lampa till hallbyrån.
* Nya färger i sovrummet, dvs nya tyger mm
* Nya färger i vardagsrummet. dvs nya gardiner, kuddar mm...
* Fondvägg i köket
* Nya tapeter i Jims rum, ev nya gardiner också.
* Nytt duschdraperi i badrummet samt nya handdukar, matta mm

Något som dock har en tidsplan är balkongen. Det ska inom en snar framtid fixas iordning där så man får ett extra rum till sommaren. Gillar min rottinggrupp som jag köpte förra året.  :)  Nu ska det bara dammsugas, torkas av, i med nya ljus i lanternorna, planteras blommor mm. Köpt gardiner dit ut också så dom ska upp på något sätt också.

Sen är jag på jakt efter en ny mobil också, vad fasen ska man  ha för någon då? Jag tänkte att jag ville ha en Iphone. Eller jag trodde att alla nya telefoner liksom var det, som xperia, iphone, HTC och vice versa.  Nej det var det tydligen inte. Iphone4 är dock väldigt lockande, men hur gör man med en sån då?.
Är jag efter på nåt sätt eller börjar jag bli gammal?  Eller är det så att jag inte bryr mig så mycket?

Sluta fundera nu Josefin, gå och lägg dig!

Blodbad

Stackars stackars lilla Jim!!

Han ville inte lyssna på sin mamma som sa att han inte skulle hoppa på den uppblåsbara sköldpaddan....  

PANG
  sa det!! 
Jim for i golvet med näsan före och det störtblödde!!
Han blev superledsen och stod och tittade i spegeln medans hans mamma stod och sköljde munnen för att kolla att alla tänder satt kvar samt torka allt annat blod som rann...   Buuuuu, det var ingen rolig avslutning på kvällen för lilla Jim.
När det hade slutat blöda tyckte Jim att sköldpaddan skulle bo på balkongen. Så där ligger den nu.

Förmiddag på Öppnis

Hmmm  vad ska vi hitta på Jim?


Vi bits med hajen!!



Ahhhh  min tur!!!



Hahahhaha  Den bet mig i armen!!

Myseftermiddag med Jim

Jag och Jim gick ner till dammen för att mata fåglarna i eftermiddag. Fåglarna hungriga... vill ha mat..  pratade Jim om på vägen dit..  :)



Maten är i luften! Okej, det kanske inte syns jättetydligt på denna lilla bilden... men såg roligt ut..


Sedan gick vi till lekplatsen en liten stund också på vägen hem. Vi var på "skolgården" där alla 0-klassare går.  Jim pratade så glatt med alla stora killar, Kom!!  sa han och fick med sig nån 6- åring i rutchkanan..  hahaha ...



Dagen förövrigt har varit helt okej. Jag har ätit vinnarlunchen med Mr Boris. Det var på tiden, det var hans sista jobbardag så han kommer inte till Halmstad nåt mer nu... Kom på en finfin affärsidé till honom också!  Men vet inte om han tyckte den var lika bra. Jag tyckte han skulle bli talskrivare ( ja det finns sånna som tjänar pengar på att låta andra skriva sina tal), Du har ett bra ordförråd sa jag... så säger han direkt..  vokabulär menar du?  hahhhaha  Bara en sån sak...  Hoppas han tog det som en komplimang för det var så det var menat. :)

Dagens middag

Ohh my good vilken supermiddag jag fick till idag då!

Perfekt stekt biff, hemmagjord Tsatziki, stekte champinjoner och purjolök, samt kokade strimlad squash lite snabbt. Till det hade jag majs, tomater, gurka och fetaost!  Yummie yummie!  Torsdagsmys...  fniss..

Försöker mig på GI kost här.. är jag rätt ute?


Dagens shopping

Var på Eurostop innan och köpte lite smink på Kicks
Älskar verkligen Clinique!
Speciellt deras ögonskuggor, dom sitter verkligen heeeela dagen.



Sen skulle jag köpa lite nya blommor på Blomsterlandet men kunde inte bestämma mig för vilka så det slutade med att jag köpte lite fröer som jag och Jim kan plantera på min balkong  :)


Nya solglasögon



Mina nya RÖDA solglasgögon  :)   Kommer bli mina favvisar i sommar.

Mer 2006



Personalfest med Cheapy Trollhättan på Nitlotten 2006...



Mera personalfest, här är det bowling i något som kan kallas sveriges kortaste kjol.
(Damn brun jag var den sommaren också...)



Jag ock Katarina på Öland  :)
katarina fick äran att klättra upp trots gipsad arm.. hahha...



En helg i Oslo...  dessa drinkarna var tydligen gratis efter att vi väntat 1 timme på att få betala, sen påminnelse om att vi ville betala, och väntat ytterligare en halvtimme. Vi gick utan att betala.
Dom stora drinkarna var nåt av det godaste jag druckit.. av helt oförklarliga skäl minns jag inte namnet på dom..



Jag och Katarina på Tivolirock i Kristianstad.



Jag och Angelica var på Skiathos i Grekland.  Det var där dom spelade in filmen Mama mia, men det visste vi inte då!  Kan verkligen rekomendera det stället, helt underbart!





Löp och köp

Här ser ni all jord som kommit till jobbet...  50 pall, men det är ju bara det som står på baksidan... Det står väl en 15 pall till framsidan..


2006

Åhhh jag hittade två bilder på hur 2006 började och slutade!  :)

Det året började med fest hemma hos mig på Hjortmossen i Trollhättan, jag tror det är Micke som visar sina Southpark underkläder...  Det var förövrigt en skum fest..



Och så slutade det med att jag; katarina och Katarina firade nyår i London.
Det var också en konstig resa...  Vi tappade bort KG bland allt folk, hittade henne långt efter tolvslaget..





Det var helt kaos där!!  :)  Fast jag längtar tillbaka...  det var längesen jag var där nu..


Äntligen lunch

Jag skulle ätit ett par knäckebröd med kesoröra på när jag kom till jobbet, men såg att jag började en kvart tidigare än jag trodde, sen har jag fasiken inte hunnit ta paus ens!!
Nu fick jag lunch och jag drog till Eurostop och köpte mat, kalops blev det idag. Borde skärpa till mig lite, det är onödigt att äta ute varje dag!

Well... här kommer återigen en bild från 2006.



Ojdå!  Den blev liten!   Men den är iallafall tagen på midsommardagen 2006 i Halmstad. (Jag bodde i Trollhättan då) Jag och Katarina är irriterade på mitt ex för att han är så otrevlig och respektlös.  Vi sätter oss på framsidan av mammas hus och dricker cider och tjabbar och letar efter *trädlöss* , finns det ens sånna?

Grattis systeryster

Happy birthday sis!! 



Bilden är från Julafton 2006.
( som sagt.... allt var liiite bättre 2006)


50 pallar jord...

Idag kom det galet mycket varor till jobbet. 50 pallar med jord!!  men det var ju bara från leverantör...  sen kom det gips, ett par stuvar, och så kom det varor från centrallagret, och så alla småleveranser som vanligt...
puh!!   Fick skynda mig att sticka till coop och käka idag, Igor skulle ha mat där också, alla var hungriga samtidigt...  och chefen?  näää då, han var ledig idag.. bra planering!

Jeans till Jim

Dagens shopping blev ett par nya Jeans till Jim i stl 98.



Gråa med lite slitet utseende, snygga men framförallt var dom så mjuka och goa.

Angelica och jag

Hittade ett roligt kort på mig och Angelica från en personalfest 2006 tror jag det var.
Allt var liksom liiiite bättre just 2006. Det måste vara mitt bästa år någonsin. Jag vet inte vad som kan toppa det året...
jaja, det är iallafall supergoa Angelica som jag ska åka på Ladies Night med!



tror jag ska lägga upp fler kort från 2006...det är så många minnen liksom..

Trött som få

Ohhh  typiskt att Jim skulle vakna kl 6 idag då..
Jag har skitont i huvudet och känner mig hur trött som helst.. Igår var det kaos på jobbet kan man säga, lite brist på ledarskap eller nåt..
Nu sitter Jim här och säger att han är mätt, han har tagit två tuggor på sin macka men vill samtidigt ha glass.
Ohh yes, vad jag bara vill somna om..

Igår var jag nere på vårat huvudkontor i Ängelholm för intevju för ett jobb som jag har sökt. Dock över 100  sökanden så chansen är väl minimal, men kul att få komma på intevju iallafall.

Det hände iallafall en rolig grej igår och det var att jag och Angelica bokade biljetter till Ladies night i höst!
http://www.ladiesnight.se    Brolle ska vara med bla.  Så honom vill man ju inte missa!  hhehehe...

Har aldrig varit på det innan så det kan vara kul att se hur det är!!  Galet antar jag.

Ute och farit

Hmmmm  vart har jag varit idag egentligen?   ;)





Ängelholm!  Huvudkontoret ligger ju där...jobbrelaterat altså...


Sagoängen

Det var ett regnigt Sagoängen idag... precis på väg från Wapnö så började det regna..Vi som skulle busa och fika!
Men det gick bra ändå, oftast är det ju dom vuxna som har något emot regnet och inte barnen..





Vi är ganska glada trots regnet  :)
Åhh vad det är roligt med kort på mig och Jim tillsammans för en gångs skull!



Sen var det gott med fika, den goda kakan som vi bakade igår...

Wapnö

Idag har jag, Jim och mormor varit på Wapnö och kollat på kossorna.  MUuuuuu  säger dom faktiskt. Och så äter dom och kliiiiiar sig.
Jim tyckte det var skitspännande och ville inte åka därifrån.





Efter det åkte vi till Sagoängen för lite fika och bus. men det visar jag i nästa inlägg..

Nya lekstugan

Här är Jim i sin nya lekstuga som jag köpte förra helgen! Jag köpte visningsexet från jobbet, snorbilligt! :)
Happy Jim...han kallar den för kojjan! jag har ju ingen trädgård så den fick stå hos mormor...


Bakat god kaka

Idag har jag och Jim bakat en god kaka som Magdalena brukar göra på öppnis :)
Jim är en mästare på att baka!
Det gäller att räkna alla deciliter.... en, tå, te, sem, sex, åtta !
!


God kaka med chokladglasyr och strössel :)




Mmmm  det var gott!


Dagens middag

Fläskfilé med god sallad!


Mina ord

Jag måste bara slå ett slag för denna asroliga blogg!

http://www.argabibliotekstanten.blogg.se

Jag som har jobbat i serviceyrket så många år vet precis hur det är... det kunde varit mina ord...

Godmorgon Halmstad

Yippie!!  Jag vaknade för en halvtimme sen... När Jim ändå sover hos mormor så kan jag väl sova ut åtminstone... Nää det kunde jag inte för jag vaknade, typiskt!
På fm idag ska jag åka till mamma och hämta Jim, sen tog alla planer slut för i helgen. Skönt att inte ha något att göra, kanske ska vi gå och mata fåglarna i dammen någon av dagarna, kanske ska vi åka till badhuset, kanske baka något?  Det beror lite på vilket väder det blir, just nu är det dimmigt här i Halmstad. 

John och Robert

Jag och Sara var på John Bull och käkade idag. Vi var verkligen inte ensamma!!  Lite småkyligt men ändå ok. Dock fick vi vänta 1,5 timme på maten!!  Allt för länge!  Efter vi hade käkat så gick vi vidare till Robert coffee och drack varsin värmande kopp kaffe, yummie!!





Kunde inte bestömma mig för vilket kort jag skulle ta, ser dessvärre lika trött ut på båda....



Okej, jag erkänner, jag är ingen bra fotograf...  var en blixten liksom...


Medelhavet?



Blå himmel, en palm och en fin gatlykta...  har jag åkt till Mallorca eller nåt?

Näää det är bara premiär för John Bulls uteservering idag :)

Hihihi...

OMG!!  Säger jag igen.
För en minut sen fick jag ett telefonsamtal....hhahaha  som jag inte kan säga nåt om här ännu...
men jag känner bara att jag måste prata med nån!!  Måste ringa nån nu men det går inte för min lunch är typ slut om 10 minuter och jag måste blogga klart!  Hahaha  , det var ett I-landsproblem kan man säga.
Tur jag ska träffa Sara ikväll.

Idag skulle jag ätit en vinnar/förlorarlunch med Mr Boris.  Det var han som var vinnaren och jag som var förloraren...  men han kunde inte för han fick bara köra till Götet tydligen. Tråkit, nu måste jag äta själv.
Jag som är på ett strålande humör idag  :)

Och i helgen är jag ledig, mama mia!!
jag har precis avslutat min lunch med lite kesella vanilj och så värmde jag hallon ur frysen, det är smaskens för själen!! 
Nu ska jag gå ut till Igor så han också får sin lunch. Jag fick precis superenergi!!

kram på er!!

RSS 2.0