Bästa nyårsgrejen

Åhh Mr darling hämtade ut ett paket från Netonnet idag. Där i låg en dvd som jag beställt. :)


Nyårsbullar

Sådär ja, då var nyårsbullarna klara! Nu ska jag iväg till flygstaden för att träffa några vänner:) Ledig idag och det känns fint :)


Enljuside

www.enljuside.blogg.se


Nyklippt

Min darling har varit hos min frisör Nina och hennes sax! Hehe.. Till sist gav han med sig minsann.. Så bra det blev! :)


Gokväll

Idag har jag jobbat, det gick finfint :) Sedan snabbt hem och duscha sedan packa om sin stackars plastkasse som jag nära på bott i sedan jag träffade Jörgen. I Sennan stod maten klar och väntade på mig, den hårt arbetande av oss två.. ;) Det är väl så det ska vara va? Att den som är hemma fixar "markservicen". Just nu är jag mest sugen på godis, chips och framförallt choklaaaad. Jag har ont i huvudet och inbllar mig att det ska hjälpa, vilket det också gör, det vet ju alla att choklad hjälper mot många bekymmer och åkommor. Men darling envisas med att jag ska ta en huvudvärkstablett eller en frukt. Puhh..

Jobb igen

Några dagar hemma , nu är det dax för jobb igen. Undrar om vi säljer några raketer då? Igår hade vi myskväll hos mig, gjorde mat och hade köpt godis och chips. Kollade först på smurfarna sen skulle vi kolla på tom Cruise då somnade vi båda och gick och la oss istället ... :) så gött och få sova ut!!
Älsklingen var dessutom och klippte sig hos min frisör igår. Hade ju ny man i sängen inatt!! Sååå fin han blev :)


Godistroll

Jag visste att darling var ett godistroll men inte att han var ett godismonster!! Min skål är den lilla... ;)


Gomorron

Kollade på kokvinnorna i natt. Åhh vilken bra dokumentär! Helt rörande hur en människa kan viga hela sitt liv åt något dom älskar. Fint.
Nåväl. Jörgen har åkt för att byta lite julklappar och jag är hemma och fixar lite inför ikväll. Vi ska bjuda hem svärmor och svärfar på tacos!


Kvällsmat

Tomtegröt med saftsås


Åhhh


So far

Juldagen har gått i ett rasande tempo trots att den skulle bli lugn.. Vaknade visserligen efter 10,5 timmes sömn och det var en underbar känsla vill jag lova! Sen var det brunch hos mammsi med Syrran och hennes kille, mamma och Håkan, Jim och så my love Jörgen :) Sedan åkte vi till Östra stranden och efter det inspekterade vi stranden i Tylösand.. Det har blivit lite tradition i våran familj att åka till stranden på juldagen. Sedan hem till mig för lite fika. Sedan hem till Mr Vargmark där jag är nu. Jim leker med sin tågbana som han fick igår och vi ska snart göra lite kvällsmat här. Imorgon åker i upp till Uddevalla och på hemvägen är det IKEA som gäller... Ingen rast och ingen ro..

Juldagen i Tylösand


Min pepparkaka


God Jul!

Julafton idag, är hos mamma med älsklingen och Jim :) Vi inväntar syster o Co. Jim vaknade kl fem imorse och nu sover han lite middag. Just nu behagligt lungt i stugan. Kram på er!


One day left

Julafton imorgon. Jim vet precis... idag är det fledag och imojjon ä de löödag, då kommer tomten!! Jim har önskat sig en Chuggington tågbana ända sedan November när den första Julklappskatalogen kom i brevlådan.. Vi får väl se vad tomten kommer med :)

Knäck

Jaha då har man fått knäck i sitt hus:) Älsklingen drog igång knäckkokning igår kväll. Jag var lite negativt inställd till detta innan då det var fråga om tidsbrist.. Men mitt hjärta löste detta och fixade och donade och hjälpte mig till och med att dammsuga!


Dagens middag

Potatismos, stekt fisk, morötter, gurka och det godaste av allt.... Stuvad spenat! Mums!!


Ledig onsdag :)

Mamma städar och Jim fixar sina julklappar! Bra kombo.


PysselJim

Jim har varit så duktig idag och dekorerat pepparkakor! Åhh va kul han tyckte det var :) Han var jättestolt och sen ville han ta med en pepparkaka in i sängen!


Dagens middag

Med Jim och Mr Vargmark. :) Tortellini, kotlett, vitlökssås, stekta champinjoner.


Julgran färdig

Äntligen klar med att klä den där granen.. :)


Julklapp

Sitter här på jobbet och provsmakar praliner som vi fick hit som en julklapp till belysningsavdelningen... Vem jobbar på belysning? Hehe.. Gött!!


Personalfest

Var på en liten personalfest igår. Himla trevligt! :) vi möttes upp på jobbet för lite skitsnack och dricka innan vi åkte in till Pio och käkade ! Sååå gott är det med deras planka.. Sen tog jag efterrätt och till det mousserande vin. Hehe.. Man får ju passa på.


Personalfest på G


Fotoljus

En del av ljusen jag gjort! :) Har dock inte hunnit dekorera dom...
www.enljuside.blogg.se


Fyndat på blocket

Jag är sååå supernöjd över detta fynd idag!
Igår kollade jag av en slump på blocket efter ett soffbord till darling, så ramlade jag över en annons med en skolbänk. Det gäller att tänka snabbt när den kostade 100 spänn, galet billigt.
Och jag har tänkt att Jim skulle få ett skrivbord av något slag, men en skolbänk kunde man ju bara drömma om!! Väldigt glad just nu!
Och jag tror Jim kommer älska att lägga kritor, papper mm i lådan :)


Jim klär granen


Gokväll

Äntligen är vi klara med renoveringen i Mr vargmarks hem.... eller nästan iallafall.. Nu är det bara taklister, det sista på fönsterhelvetet och så golvlisterna... jag ska aldrig syssla med fönsterrenovering det står ju helt klart. Vilket meck, fyyy... Ska lägga upp massa bilder här när allt är klart, har ju blivit några under tiden.. Idag har det hänt tre väldig bra saker! :) Två kan jag avslöja med glädje, den tredje kan jag avslöja om nån vecka...hoppas jag! ;) Nr 1 var att jag var på utvecklingssamtal på Jims dagis imorse. Och det gick väldigt bra!! Jim är kompisarnas kompis! :) Dom hade verkligen inget att klaga på eller vilja förbättra. Det var en stolt mamma som gick till jobbet idag :) Nr 2 var att vi på Cheapy Halmstad vann en tävling som alla butiker deltog i. Det ska tilläggas att jag själv gjorde 98% av jobbet med den, så jag känner mig nöjd med det! Nr 3 kan jag som sagt inte avslöja. tjing tjing!

Det går bra nu!

Dålig bild, men Cheapy Halmstad vann en tävling som jag hade gjort typ 98% av jobbet på!


Fångad på bild!

Haha! Jag lyckades fånga darling på bild trots att han inte ville :)


Inventering..

En bild säger mer än 1000 ord..


En ljus ide'

Jag och Åsa håller på att starta upp något som vi själva tycker är superkul, nämligen: www.enljuside.blogg.se
Gå in och ta er en titt! :)


Luciatomte


Badskum

Dagens bästa inköp. :) Badskum till mig och älsklingen som luktar galet gott!


På jobbet

Nån som behöver en snöskyffel eller två?


Winnerbäck!


Fixat naglarna


Kalas

Vi ska strax åka på kalas till Hampus! Jim har fått på sig skjorta :)


Gomorron!!


Inte min dag

Typiskt att vakna på fel sida när man har mycket att stå i.. Mamma, Håkan och Jörgen åt mat hos mig igår. Gjorde tacopaj och chokladmousse till efterrätt. Blev väldigt uppskattat:)
Idag har nästan inget blivit som jag tänkt.. Dessutom glömde jag min bankdosa hemma så jag inte kunde köpa biljetter till Winnerbäck !! Panik!! Men detta ordnade upp sig nu ikväll när vi köpte på nätet. Jag har varit trött, sur och irriterad idag. Sorry.


Åhh

Fin. Gillar den blicken. :)


Våffellunch


Ledig onsdag

Kommer bli en riktigt bra dag idag :) har precis kommit hem från att ha sovit i Sennan. Ledig idag och ska fixa lite här hemma. Kl 14 ska jag och Sofie handla på Maxi flygstaden, och sen mot kvällen ska jag bjuda Jörgen, mamma och Håkan på mat här hemma :)


En ska bort

Hmmm ibland undrar man.... Hittade denna fina kombo som stod på bordet i fikarummet på jobbet. En ska bort , antar jag. ;)


Bio

One day! Lite seg i början, men sen trodde jag att jag skulle lipa ihjäl mig. Sååå bra film! Var med darling och såg denna film på Röda kvarn i Halmstad.


Maaaat!!

Ohh My good vad dålig jag varit på att uppdatera nu när jag varit sjuk. Först bihålsinflammation i två veckor med pencillin och så avslutade jag med magsjuka ...
Nu är jag frisk och har gjort stuvade makaroner:) sååå gott!


Vargmark produktion

À personal copy. Vargmark produktion! Åhh min fina pojkvän har fixat en Takida cd åt mig! Jag är ganska hooked up på You Learn... och min pojkvän.. ;)


RSS 2.0