Tidigt ute

Jim tjuvstartar lite med att måla lite påskägg :) Det tyckte han va jättekul! Köpte bara två dock, kanske va lite snål...?


Typiskt

Jag e bättre på att måla...


Projekt hall

Jajamensan! Nu är hallen både målad och fondväggad. :)  Jag är mycket nöjd med tapetvalet!
Måste än en gång slå ett slag för Rustas tapeter. Dom är verkligen helt fantastiska att tapetsera med. Billiga är dom också. 

http://www.rusta.se/tapet_space_maskros_silver_p20401354.html



Kvällsmat



Idag blev det potatismos, torskpinnar och rivna morötter. Jim som knappt ätit på en vecka eftersom han varit sjuk, ja han proppade i sig en stor portion!

Ledig dag

Yes! Underbart att vara ledig. Jenny var här på förmiddagen och fikade samt kollade på min soffa som hon vill köpa. Bra att bli av med den så smidigt :) jag ska ju göra om mitt vardagsrum snart, beställt tapetsering på HFAB mm. Idag har jag även varit på en ganska hastigt påkommen husvisning. Oskarström denna gången också. Huset var dock inget för mig... Vad som inte heller var bra, var att Jim spydde både sig själv och mig mitt framför ögonen på mäklaren! Pinsamt? Ja. Vet inte varför han spydde heller... Hmm.. Så nu har vi kommit hem och lagt våra ytterjackor i tvätten... Puh..


Bakmåndag

Jim sa idag när vi skulle hem från dagis att han ville baka, och det fick han!



Ägg och socker....  och sen mjöl mm.
Vispa... och sen det bästa: Slickepotten!


To do

Möttes av en finfin todo lista när jag kom till jobbet nyss... Wake up, it's monday morning!


Puh..

Har haft en jobbig kväll och morgon idag med någon som frågar för mycket och sen inte förstår svaret. Asjobbigt. Men inte hänga läpp för det utan idag är det sista dagen på jobbhelgen! Hurra för det! Det är superbra väder ute och jag är ändå på gott humör. Jim är på kalas hos Mateo, trots att han inte är riktigt pigg.. Vet inte vad det kan vara, infektion av nåt slag...?


Lördagsmys

Jaha, här har vi allt på en gång för ett ultimat lördagsmys! God mat, tända ljus, Martini asti i glaset, och någon som sitter mitt emot ;)


Lunch på jobbet

Gött med lite lunch här på jobbet. Det är jobbehelg denna helgen, konstigt nog är jag ändå på bra humör! Haha. Min lilla son betedde sig som en bäbis hemma på morgonen. Han var dessutom sur och grinig, det var lite skönt att mormor kom och jag kunde gå ut. Ikväll är det melodifestivalen igen. Myyyys!


Tänka om

Uj uj uj... Fick tänka om rejält idag när jag stod och målade min hall.. Färgen jag valt, en grå granit, blev ganska mycket mörkare än jag tänkt mig. Fondväggen som jag senare ska tapetsera kommer nu få en ny och mycket större plats. Kanske en bättre plats när jag tänker efter.. ;)


Äntligen fredag

Äntligen fredag! Jajamen. Visserligen inte så mycket att hurra över eftersom jag ska jobba hela helgen, men ändå! Mamma ska hämta Jim på dagis idag, hon kom hem från Sthlm igår. Så ska direkt hem till dom efter jobbet och käka kvällsmat. I helgen är det barnkalas i dagarna två för Jim. :) Hans bästis Mateo och en annan pojke som vi inte känner alls men går på samma dagis... Imorgon händer det en annan rolig grej, mamma och Jim ska på husvisning för min räkning! Wiiiie! :) Är det intressant så kommer jag boka en egen visning.


Första och sista

Blir visst både det första och sista inlägget idag. Köpte iallafall tulpaner till mig själv idag :) tyckte allt att jag behövde det.


Banankaka

Bakar lite igen:) konstigt med bananer i smeten tyckte Jim.


Så lent!

Åhh, jag älskar när man stoppar ner penseln första gången i färgburken. Så lent, som milkshake! Nu har jag målat drygt hälften av golvlisterna i hallen och målat ramen på spegeln en första omgång!


Ny header!!

Jag har fått en ny header och bakrundsfärg! :)   Så himla happy! Om ni inte kan se den så tryck F5.

  Tack till min kusin Hanna!
www.hannajunhagerslife.blogg.se 

Stranden





Även om Jim är sjuk och hostig på nätterna så är han ganska pigg mitt på dagen. Tog med honom till stranden för att kolla om det var is. Och det var det!

Vab

Japp, det blev vab idag igen...  jim sov så otroligt dåligt inatt, jag höll på att bli galen! Näsblod och hosta, igår kväll lite feber.. Så är han pigg på dagarna....  fattar inget men ändå...  Jag var iallafall iväg och köpte en vägghylla på EM idag. Den ska jag sätta upp i min hall när den blir klar. Jag har tagit bort alla foder runt dom fyra ! dörrar som finns i hallen. Kan snart börja måla, får köpa färgen på jobbet på torsdag när jag jobbar nästa gång.. Det blir grått. Gillar det. :)  framförallt så gillar jag att måla, tycker verkligen det är kul och ....avkopplande?   :)
Nu ska jag åka iväg och köppa ett par lampor av en på facebook :) Vi skulle mötas vid högskolan..

hehe...



Lite mycket på onsdagen, men annars ok...   ;)

Fotoljus

Ett av ljusen som jag gjort. :)


Underhållning

Det gäller att underhålla en sjuk men ändå uttråkad liten kille..


Jim sjuk

Usch, mammas hjärta har blivit sjuk. Igår hade han 38,5 på morgonen och avslutade med 39,4 i feber. När mamma skulle gå hem igår kväll så fick Jim världens näsblod! Det slutade liksom inte heller! Hela badkaret fullt med tvätt.... Mamma hjälpte mig ta hand om det. Sedan kräktes han också.. Idag verkar han liiite piggare, vi får se hur det går imorgon med jobb..


Mellomuffins

Muffins, ganska gulligt ord! :) gjorde iallafall dessa muffins till Melodifestivalen igår. Mamma och Håkan var här. Mysigt!


Middag

Mamma och Håkan är här på middag och tittar på Mello. Bjöd på helstekt fläskfilé , färsk pasta, paprika och vitlökssås samt sallad. :)


Fääärdig!

Massa goda frukostbullar med solrosfrön i :)


Vila i frid

Lilla bröddegen, jag ber dig vila i frid för om 30 minuter tar jag och knådar dig igen! Haha! Jag har hittat ett perfekt användningsområde för hörlurarna som jag fick den 14/2! Bakmusik! Hehe... Har dessutom skaffat spotify premium så har massa musik i mobilen nu :)


Exclusive!

Detta är en ovanlig syn vill jag lova! Utsläppt hår hör inte till vanligheterna här på Strandvallen. :) Ledig i helgen, hade massa jag kunde gjort och så börjar Jim bli sjuk.. Typiskt!


Frukt

Att LURA i små barn en massa frukt är ju inga problem. Visserligen har jag aldrig haft broblem att få i Jim frukt och grönt men jag fick ett smart tips av min vän Sofie. Man kan kalla det för tex bananpengar mm. Jajamensan, även det funkade och Jim stoppade i sig två bananer igår kväll! Dessutom på två dagar har han ätit en halv honungsmelon. :) friskus! Idag på min lunch så handlade jag lite snabbt på Citygross, tänkte mig lite fruktsallad som mellanmål när jag hämtar honom kl 15 idag :) Fredagsmys!


Min älskling


Dagens middag

Det blev skaldjursgryta med ris till middag idag! Mums, lite torsdagsmys får man ju unna sig.


Torsdag

.... Och jag startar dagen med lite Marabou frukt och mandel! Yummie! Idag slutar jag kl 17, känns lite som en evighet dit men det får väl gå ändå.. Tänk dom som jobbar mån- fre och har flextid. Vad har dom att klaga på? Min dröm hade varit att vinna typ 5 miljoner så jag slapp jobba. Då hade jag nog renoverat lite hemma.. ;)


Fotoljus

Här är ett fint ljus som jag har gjort! :)

Kolla gärna in på denna sidan: www.enljuside.blogg.se

Framsida:



Baksidan:


Gårdagen

Tindra var ju här på besök igår. Allt gick superbra och dom lekte jättebra med varann hela fm :)  Badade i badkaret och sedan åt dom pannkakor med god aptit :)
Sötisarna ;)




Gomorron!

Happy happy! Idag är det utbildning hela dagen. Och jag har nya arbetsskor på mig! Mina dyraste skor hittills, ändå fick jag 10% rabatt! Fatta snygga dom är... Haha.. Kolla förresten vad jag fick av bästaste Åsa igår! Som tack för lånet av bilen :) Solen skiner ute, det är en finfin dag, precis som i smurfvärlden!


Hjärtedagen !

Ha en fin Alla hjärtans dag allihopa! :) Även om det är slut mellan mig och Jörgen :( så är det ju inga Hard feelings utan vi kan umgås ändå. Idag fick jag ett par rosa hörlurar/ headset till min iPhone! :)


Brrr

Kallt och dimmigt ute! Jag var inte så sugen på att lasta av 11 pall från Centrallagret innan.. Tur det finns värme i trucken iaf.. Natta köpte semlor till oss alla idag :) Happy happy! Den åt jag med så god aptit att jag inte ens hann ta kort på den ;) haha...
... Och så en sak till, jag ringde mäklaren idag och frågade om huset.. Ägarna funderar på mitt bud! Shit! Tänk om dom bara säger okej då, köp du huset. Nu blev jag lite skraj!


Jim

Enligt min son så: " går det bra mamma" ! Pulkaåkning från en snövall.. :)


Morrn Morrn!

Kaffe, två äggmackor, två chokladpraliner. Det är en fin start på morgonen det! :) Idag är det jobb igen! Ska kakla lite, därför är jag glad! ;)


Mellokväll

Ikväll har jag valt att vara hemma hos mamma och kolla på melodifestivalen. Jim ska sova här så det är skönt. Köpte med mig både chips, dipp och kladdkaka! Av någon anledning så gillar jag att vara hemma och se melodifestivalen. Hellre det än gå ut och partaja. Hemmatjej, det är jag det. ;)


Målar

Yes! Målar på jobbet idag igen! Tre stycken stora skivor med lackfärg:) tycker det är kul av någon anledning..


Inspektion

Jim inspekterar blommorna med mormor.. Solglasögon är ett måste.. ;)


Tjooo

Jag är liiite gladare nu. Men bara lite. Tanken slog mig att jag ska jävlas med Jims pappa och söka mer underhåll. Haha... Det märks att det är fredag idag.. Känner mig retsam på allt!
På min lunch idag så åkte jag till Eurostop och shoppade lite diverse smink som .... Tröst? Och så fick Jim tre par strumpor och så var jag inom systemet och köpte lite god dricka till helgen! :) nån som har lust att komma och se Mello imorgon?


Irri

Min dator har fått flippen idag. Facebook ser ut som den gjorde i begynnelsen och allt är helt uppförstorat, samma sak på alla sidor jag loggar in på...

Något annat som irriterar mig till vansinne är att Jims pappa skulle haft Jim förra veckan, smsade och sa att han inte fick ledigt från sitt jobb, ville ha nästa vecka istället.
Nu är det så här att vi har en DOM I TINGSRÄTTEN som säger att han ska ha honom var 6e vecka och då är det upp till var och en att leva så man kan följa domen.
Jag gav med mig för att visa mig från min bästa sida, och sa Okej du kan ha han nästa vecka istället.
Tror ni han svarat på sms eller mail eller när jag försökt ringa honom? Nej.
Jag tror han åkt utomlands. Men det är bara vad jag tror.
Idag fredag, har jag fortfarande inte fått tag på honom om han ska hämta Jim imorgon eller inte...
jag åker inte med Jim till Uddevalla om jag inte vet om Jims pappa kommer.
Hur fan kan man inte vilja träffa sitt barn?

Étt av mina projekt

Ja, det är ju så här att jag skulle kunna ha tusen projekt igång.... eftersom jag har tusen ideer..
Och det här är en av dom:



Fotoljus!
Just detta ljuset blev jag extra nöjd över! Ska nog behålla det själv ;)
www.enljuside.blogg.se

Helvetes skit!

Det verkar bli en härlig konsertsommar i år! Men en sak stör mig som fan, och det är att jag har köpt biljetter till Winnerbäck i Göteborg. Och idag går dom ut med att han kommer till Halmstad i sommar! :/ Sne jag blev! Jaja, det löser väl sig..


Naglar

Tog lite glitter på naglarna när jag var hos underbara Titti och fixade dom igår :)


Ledig?

Ledig men ändå tusen grejer på gång.. Jag har även fixat naglarna idag, då var Jim hos Tindra och lekte. Sedan hämtade jag Tindra och Jim och åkte hem till oss, då kom Sofie och Mateo också och lekte:) Kul med fart och fläkt!


Godmorgon!

Händelserik morgon! Som vanligt när jag är ledig så vaknar Jim tidigare än fan själv.. Sätter igång med att baka min specialitet ost och chiliscones, med händerna i mjölet så ringer Åsa. Hon får inte igång sin bil.. Åsa kommer hem till mig och hämtar mina bilnycklar, jag är ju ändå ledig :) Jim får frispel när jag berättar att Åsa ska låna våran bil! Stackars... Inte lätt att vara liten ibland, han trodde att hon skulle ta den. När jag ändå är igång så passar jag på att göra dagens lunch som ska bli ugnspannkaka. Denna gången ska jag testa med kassler istället för bacon.
Nu är det lungt och jag ska njuta lite av mina scones och en kopp kaffe:)


Lungt

Helt sjukt lugnt på jobbet idag! Inte en enda vara har kommit. Knappt en enda kund har visat sig.. Här sitter jag och har lunchrast och äter Marabou frukt och mandel. :) igår var Åsa hos mig på kvällen. Fikade och satt och fixade med fotoljusen. Alltid lika kul och träffa henne! Trodde Jim skulle bli sjuk eftersom det går både vattkopper och scharlakansfeber på dagis, men han va pigg så det slapp bli vab...


Dagis

Varit på dagis idag :)  Var med på samlingen imorse, åt frukt, sjöng sånger, ramsor och kollade vad det var för väder ute imorse :)  Jim var jätteduktig och aktiv i gruppen. Kul att se :)


Huset



Priset var rätt, läget var rätt, storleken var rätt.... allt var egentligen rätt utom avloppen och kakelugnen...  :(
Fan också....  ska jag bo i lägenhet hela livet eller?

Dessutom påminnde det mig om mormors hus extremt mycket..

Slaaaajm!

Uhhh, köpte på Ullared igår och Jim fick välja färg själv. Nu har vi precis kommit hem till mormor efter en snabb sväng till Eurostop. :)


Virka liten kaka

Spana in den här bloggen!
Det är min nya jobbarkompis (och kompis) Cina som har den! Jäklar va duktig hon är på att virka, galet!

http://virkalitenkaka.blogspot.com/

Jag kommer absolut att beställa, frågan är bara vad?? Det finns så mycket man vill ha...

Söndag

Dagens frukost! Mumsigt med äggmackor, kaffe och en skorpa jag fått av Cina. :) Ji
Sov till 7.20 det kam vara nytt rekord för att vara helg, jag är väldigt glad och energin räckte till att sätta igång dagens middag som ska koka i ett par timmar, nämligen köttgryta!


Dagen

Idag har jag varit både i Ullared och i pulkabacken! 
Jag visste inte hur dagen skulle se ut eftersom Jim kräktes igår kväll, men han vaknade ju kl 6 som vanligt. Sovmorgon... vad är det liksom..
Visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag drog till Ullared. Sist Jim var där var han 8 veckor gammal och låg i sin vagn och sov i fyra timmar... har undvikit att åka dit med honom för jag vill ha fokus på det jag ska handla... men det gick bra och vi var där bara i 1,5 timme.. Åt lunch utanför och åkte sedan hem och packade upp sakerna sedan ut och teståkte nya tefatet! :)








Kvällsmat

Kanske inte ordinärt lördagsmys, men blev supersugen!



Visste ni att det finns Torskfiskpinnar?  Istället för malet fiskrens typ...  så är det torskfiléer i. GOOD !!

Pysselpärla

Någon som vet vad dessa "pärlor" kallas för?
Har inget bra namn på dom...
Jim sitter och pysslar lite med det han köpte i Ullared idag :)


Uselt kort

Taget i motljus! Smart... Jag kanske inte är världens bästa fotograf ändå.. Vi var hos Tindra och lekte lite efter jobbet idag, trevligt! :)


Viktigt

Kom till jobbet tre minuter i sju imorse! Puh, men jag hann.. Utan mascara! Som vattnet är för fisken, som solen för jorden, som Chanel no 5 för Marilyn Monroe... Är mascara för mig. Men fixade det snabbt inne på toaletten efter mötet :)
Nu har jag lunch och sedan slutar jag redan kl tre! :) Trevlig fredag!


Frukost

Så här så frukosten ut på morgonmötet idag! Väldigt trevligt ! :)


Dessa barn.. :)



Ja...  man slutar aldrig att förvånas, den saken är ju helt klar...  mössa och solglasögon är den perfekta kombon för vissa... 

Torsdag kväll

jag ska visst hålla en liten presentation på morgonmötet på jobbet imorgon kl 07,00. Det handlar om tätskikt i badrum samt takbeklädnad.... tätskiktspapprena för lite kvällsplugg fick jag med mig hem, men vart är Plannja plåt papprena???  Hmmm på jobbet..  det verkar inte som det kommer gå bra imorgon... :/

Förövrigt vill jag bara tacka för att ni läser min blogg :)   Kul i bul cykelhjul....  att besöksstatistiken har blitt lite bättre  :)

Fotoljus

 

Ett fotoljus som jag gjort...  :)

Morgonfika

Morgonfika redan innan vi öppnat.. :) Semlor som är så gott!!!


Hos Maria

Var ju och hälsade på Maria och barnen ute i Harplinge i Tisdags. Det var high life som vanligt :)
Väldigt trevligt som vanligt med lite tjöt och så åt vi pannkakslunch.
Fast på bilden så ägnar vi oss åt pärljakt... 950 st pärlor åkte ut på golvet i ett oövervvakat ögonblick  :)


Kakor !

Åhhh  det var visst någon som hade på känn att jag gillade kakor :)

Fick superduper goda hemgjorda skorpor av Catarina i måndags, har dock inte hunnit blogga så mycket som jag velat denna veckan....



Så himla fint inslaget också...   :)


Utbildning idag

Har haft utbildning idag. Takbeklädnad. Lika tråkit som nödvändigt, ungefär som Matematik....


RSS 2.0