Jobbhelg

Jaha, så var den här. Jobbhelgen. :/. Hatar att jobba helg. Men skulle jag inte jobbat helg så hade jag inte kunnat vara ledig mitt i veckan... Och det vill jag ju.. Vill helst inte jobba alls om jag ska vara ärlig.. Skänk mig 3 miljoner så jag slipper jobba vet ja!! :)
För att bryta av lite så ska jag på bio ikväll.. ;)


Zzzz

Nää, om man skulle gå och lägga sig kanske? Varför vara uppe längre bara för att det är fredag?


Takgångare?

Morgonens utsikt från mitt köksfönster! Dessa killar väckte mig imorse genom att skrapa/banka ner snön från taket. Jag ville inte vara sämre så jag i min tur väckte grannen under genom att sätta på både diskmaskin och tvättmaskin kl 8 imorse. Hehe....


Frukost på Strandvallen

Så här god frukost skulle man äta varje dag, då hade man mått som en pingla! :)


Lunch

Espresso House fick agera lunchställe idag :) Creamecheese bagel och chailatte :)


Happy

Idag är en bra dag, har jag bestämt ! Husvisning på eftermiddagen!


Grattis Mr Vargmark

Grattis Jörgen 36 år idag!!


Åhhh :/

Jörgen fyller år imorgon och vi skulle väl fira lite och mysa ikväll. Det blev inte så! För det första så undrade jag om han funderat på någon kvällsmat, då föreslår han att vi ska äta tre dagar gamla rester! Mysigt? Nej! Det slutade med att jag köpte med mig köttfärs och jag gjorde spagetti och köttfärssås till alla.... Sen hade jag också köpt med mig kladdkaka och grädde som vi skulle fira lite med. Jörgen låg på golvet i hans sons rum och fixade med hans nya golvmatta, efter mycket om och men kom han ut och fick sina paket också. En svart och vit rutig skjorta, en ny plånbok eftersom hans var sönder och ihoptejpad samt en fin fotoram att sätta in sex st foton i. Han säger att han inte gillar skjortor, plånböcker köper han alltid i Ullared och ramen, ja den var väl fin ungefär... :/ så jävla sur blev jag och min kväll var förstörd typ. Dessutom var det extremt kallt här inne idag, helt stelfrusen trots filt , fårskinn och dubbla raggsockar. Gick upp och tog en låg och varm dusch så kändes det lite bätte sen. Vilken skitkväll det blev.


Utbildning

Varit på utbildning hela dagen idag. Givande innan lunch, värdelöst efter... Det är verkligen skillnad på olika leverantörer.. Här kommer en bild från eftermiddagen idag. Ser att vårat fikarum ser helt sterilt och tråkit ut...


Tisdags strul

Lite strul idag med diverse saker.. Sov som en sten på morgonen så Jim kom 15 min för sent till frukosten på dagis. Kom till jobbet och hade ingen anslutning till internet i telefonen, sen upptäckte jag att vi som jobbade morgon och skulle öppna inte hade npgon nyckel till växelkassan... Nu har jag iallafall lunchrast och jag tog mig bort till Stadium outlet och fyndade lite.. Bla ett par sköna mjukisbyxor :)


Grattis Håkan

Jag åkte hem till mamma och Håkan efter jobbet idag för Håkan fyller år. Jim fick apelsinjuice till maten och godis efter så nu fick han sockerchock och springer omkring.... Nu är det dax för tårta! :) Puh...


Vargmarks place

Här kommer en bild på Vargmarks place i vinterskrud.
Så många gånger jag skrivit om spökhuset i Sennan.... ska jag nog ändra mig till pepparkakshuset.  ;)


Busfabriken

Idag är det Busfabriksdagen. Det visade sig vara ett smart drag, nästan inget folk alls pga alla ska åka pulka i snön :)


Snööö

Alrik och Jim är ute i snön!! Idag har vi varit överallt och ingenstans! Sennan, Oskarström , Getinge, Vallås, sennan....


Äntligen

Jag hade inte orkat en dag till. Sååå skönt att vara ledig i helgen. Nu har jag precis gjort mat till mig och Jim. Det blev potatismos och tacoköttfärs. Kanske konstigt men asgott ihop! :) ska strax sätta Jimpa i badet och jag ska plocka lite tvätt under tiden.. Det gäller att snåla med den lilla tid man har.. Ikväll åker jag ut till Sennan, har inte varit där på tre dagar.


Gott

Åkte till Rusta på lunchen och lämnade tillbaka en sak, då blev jag akut sugen på toffifee!! Det är ju bara sååå gott!


London

Sådär, då var Londonresan bokad och klar. Förbannat billigt flyg bokat från Landvetter med Norwegian. Hotellet ligger bra till och är billigt det med. Ska dit med min underbara kusin Hanna:) Ska bli kul!


Årets första

Såja, då var årets första semla uppäten! Den var så god att jag inte hann ta kort före! :) Jag och hjärtat myser i soffan i Sennan.


Utbildning

Varit på utbildning hela dagen idag:) kändes som skitbra utbildning idag, jag har iallafall varit med om sämre... Först dörrar och sedan fönster:) jag fattar om kunderna är snurriga när dom ser lågpris mot vanligt pris... Man får vad man betalar för! Thats it!


Fika

Mysfika hemma hos Ebba och lilla Oskar! :) Jim och Ebba lekte jättebra med varann och Oskar fick inte vara med... Inte lätt att vara liten.. ;)


Dagens lunch

Ris, stekt kycklingfilé , kall sås och lite nyttigheter :) Jim gillar denna maten massor!


Spännande

Jim är ute och åker buss idag :) vi åkte till stan för ett par ärenden.


Söndagkväll

Myskväll med min fina son :) Jag jobbade till 16,20 och åkte hem till mamma och åt mat och hämtade Jim. Vi gjorde popcorn, tittade på Tv och dansade till Manboy! Kan inte fatta att den låten är poppis fortfarande... Funderar på att radera den från spotify, då kan jag iallafall säga att den är "borta"... ja ja, nu ska jag snart hoppa i sängen, väntar bara på min darling ska komma. Han har varit hemma hos sig och spacklat och målat :)

Bild från Ön

Igår på Ön :)


Ön

Har precis tillbringat 2,5 timme ute på ön med Jim, Jörgen, Maria, Hampus och lilla Elin. Jag hade fixat med fika och det var superbra väder :) Allt var perfekt tills Jim blev akut trött... Fick ett utbrott för att Jörgen skulle gå och hämta bilen.. Men men så är det ibland , det var mysigt och härligt att komma ut lite i det vackra .... Vårvädret .... ?
Visar bilder ikväll.


Det skiftar fort..

Idag bländar solen mig! Härligt, det är nästan vår i luften!!


BBB

Blåst, blä och brrrr...
Dåligt väder idag igen, man blir galen.. Slutar tre idag som tur är. Trött är jag också , la oss för sent igår och så hade katter slagsmål utanför fönstret inatt, och Jim hade någon mardröm om att någon hade tagit hans pengar i natt... Zzz.. Det blir en tidig kväll idag. Ska bara få klippt Jim. Hur nu det ska gå till..?? Han är jätte långhårig och vill verkligen inte klippa sig, försöker locka med att han får äta kakor samtidigt...


Chokladbollar

Kalla dom vad du vill... Men Jim har iallafall bakat. :)


Dagen med Jim

Varit ledig idag :)
Jag och Jim har inte gjort speciellt mycket, vi var ute på lekplatsen och gungade en stund och så bakade vi lite. Vad det blev? Visar i nästa inlägg.. ;)
Jag är nöjd med dagen för jag fick sålt mitt plåtskåp också som varit på gång ett tag. 300 spänn mer till LONDONRESAN hehehe....



 

Trött efter Tylösand

Två trötta kompisar efter att ha varit i Tylösand och sprungit samt gjort snöänglar i sanden ... :)


Effektivitet

Igår var en sån där dag då man kände sig helt odödlig nästan! Fick gjort såå mycket hemma! Handlade på Ica, hämtade sladd till mobilen i Sennan. Umgicks med Sofie och Mateo på fm. Gjorde köttbullar och makaroner till lunch, våfflor till kvällsmat. Umgicks med Åsa och Tindra på em , vi åkte till Tylösand och gick på stranden en stund. Kallt som fan men ändå roligt . Packade ner alla julsaker igår också och ställde tillbaka lådorna i förrådet. Dammsög hela lägenheten och badade Jim på kvällen! Så effektiv har jag inte varit på månader! Kändes skönt att gå och lägga sig igår:)


Tylösand

Tindra och Jim i Tylösand idag :)


Dessa barn :)

Jim fick godispåse av tomten idag. Så satt han i soffan och pillade med det där.. Ställer upp två tomtar bredvid varann och konstaterar ... Mamma.. En är gammal, en är fin.


Söndagen

Vi startade dagen halv sju i Sennan.. eller Jim startade dagen.. Sedan har det rullat på! Lämnade Jim hos mormor, dom skulle på julgransplundring hos försvarsmakten:) Vi andra skulle åka till svärfar och fira att han fyllde år. Där blev det smörgåstårta och efterrätt! Gotti gott! Inte varje dag man äter det. Sedan åkte vi hem var för sig och jag har hämtat Jim hos mormor. Myste lite i soffan men Jim var så trött så nu sover han redan.


Naglar

Varit och fixat naglarna idag hos bästaste Titti :) Blev franska vanliga.


Ge mig vila!!

Jobb idag också, trots trettondagen. Dessutom började jag 8 idag.. Skumt! Jag är så sjukt trött så hälften vore nog. Vet inte alls hur det ska gå o stå på benen idag. Var uppe två gånger med Jim plus att vi la oss för att sova på tok för sent. Mr J puttade på mig flera gånger i natt för han tyckte att jag snarkade, men jag var helt klarvaken hela tiden! Känns som jag behöver en veckas sömn ungefär!


Nära döden

Höll på att bli överkörd nu på min lunch! Och det trots att jag satt i min egen bil! Det ni! Det är ju helt kaos att köra bakom Biltema och dom få meterna bort till Citygross, bilarna kör Wild west och precis som dom vill! Nu klarade jag mig med en hårsmån som tur var...


Morgon

Morrn Morrn! Ätit en jättefrukost med Mr Varmark, gott!! Vi var hos mig och gjorde bakeoff bröd i ugnen, te, yoggi med musli. Mmmm!!


Nytt

Jim i sin nya Onepiece :)


Badhuset

Varit på badhuset med lilla prinsen idag :) jim upptäckte idag att han kunde bottna i barnbassängen! Blev ingen lugn stund precis eftersom han for omkring och tyckte det var skitkul med allt! :) min egen lilla fisk..


Tisdag

Ledig idag! Såå skönt! Jörgen har åkt till jobbet och jag kollade just upp när badhuset öppnar. Typiskt nog var det kl 12 idag.. Jim älskar att bada så jag tänkte göra honom glad :)
Nu har jag faktiskt lite tid över så jag tänkte passa på att plocka lite här hemma, tvätta mm..


Nyårsbild

Skulle ju visa nån bild från nyår kanske? Här sitter Mr Vargmark och fotar det enda fyrverkeriet vi hade. En siverfontän :) Vi båda tycker det är lite slöseri med pengar..


Nytt i Jims garderob

Mammas lilla hjärta startade också det nya året med att få lite nya kläder av mormor. :) Polarn och pyret minsann! Tre tröjor, mössa och byxor :)


2012

Trevligt, då är man på det igen... Enda skillnaden är att man kan stämpla 2012 istället..


RSS 2.0