Sagoängen

Har varit på sagoängen idag på fm :) här är alla barnen samlade till fikat:) Jim, Mateo, Elin och Hampus!
Jag är superglad att jag har dom vännerna som jag har. Vad fan hade jag gjort annars??? Nu kan jag berätta hemligheter, roliga saker och snacka allvar samt skit! Sååå skönt!


Frukost en lördag

Åhh underbart att vara ledig! :) nu ska jag njuta av min frukost, sedan blir det sagoängen på fm :)


Lite kvar

Rummet är färdigtapetserat och möblerna har anlänt :) Jim var mycket nöjd när han kom hem idag för han fick se målarna. Han har undrat hela veckan hur en målare ser ut :) kl 16 var dom klara och kl 16.45 kom möblerna, snacka om tajming... Nu återstår det bara att skruva möbler. Trevlig fredag !


Fredag och trött

Jag är supertrött och försov mig idag!! Hann ju i tid ändå men hatar att stressa hemma. Nu börjar jag strax jobba. Målarna ska tapetsera hemma idag :) Och så kommer mina möbler! Happy happy! Igår orkade jag verkligen inte blogga, tänkte gått och lagt mig extra tidigt men så snackade jag med en arbetskollega en hel timme igår i telefon! Kul med kontakter ute i landet :) idag slutar jag tidigt, det är bra!


Ett steg till

Då har dom tydligen varit och spacklat här idag :) Hoppas det blir färdigt tills på fredag.


Stadsbondgården

Jag och Åsa var med barnen på Stadsbondgården för ett tag sen, har inte lagt upp bilderna än bara...

OBS! Detta är ett tidsinställt inlägg, så ingen tror att jag bloggar på arbetstid för sjutton gubbar!





Det roligaste var precis innan vi skulle åka hem. Traktorn skulle köra bajs... Spännande!  :)  hahaha..

Klart du kan!

Idag har jag lärt mig något nytt! :) såklart är jag skitstolt över mig själv.. Fick lite handledning när jag skulle lära mig att byta lampa på bilen, men den andra bytte jag själv! Det var inte så svårt, jag kan om jag vill!


Riddare

Mammas hjärta har blivit bortskämd idag igen ;) idag fick han riddarutstyr med svärd och grejer. Det var en stolt kille vill jag lova! :)


Det går framåt

Jajamensan, målarna har varit här och målat...!? Hmm.. Jag skulle ha tapeter, men det kanske är någon fästfärg typ...verkar iallafall bli ordentligt gjort. :)


Ledig idag

Äntligen ledig igen :) tyvärr så har vi inte kunnat va hemma idag eftersom dom håller på och fixar i vardagsrummet. Men det blir ju bra till slut.
Jag och Jim har haft annat för oss... Som alltid! Varit på Ica maxi och handlat samt växlat in pengar. Hämtat en bil som
Jim glömt på dagis... Fått däcken på min bil bytta samt städat och dammsugit bilen. Nu är jag hos mamma och Håkan fast dom inte är hemma. Tar det lite lungt och Jim ser på Tv. Klockan är bara 13.15!! Massor kvar på dagen :)


Balans

Att vara en balanserad människa är nog inget för mig...  Antingen är jag glad eller skitarg...  verkar det som. Just nu är jag arg. Någon idiot har tagit Jims nya fina skateboard! Ledsen han blev när han märkte att den va borta.  :/   jag är ledig imorgon så det blir väl till att köpa en ny då...  tråkit men sant.

Well...  så det här med renoveringen, som jag känner tar väldigt mycket tid av min tankeverksamhet....
Hoppas allt går i lås nu, att dom är klara med tapetseringen på torsdag och att mina möbler kommer på fredag som det är tänkt :)  Just nu verkar det gå som det ska.

... Och så en sak till som jag vill säga BTW. Imorgon ska jag och Jim åka ut till Flygstaden och växla in alla mynt på Maxi.  Har sparat nästan alla mina mynt hela hösten och vintern, och nu tänkte jag tömma och växla in lite pund till London :)  Spännande att se vad det blir i pengar, jag tippar på runt 1500 kr, alltid nåt! :)

Det är inte så långt kvar till London nu!!  :) 

Renovering vardagsrum

Jaha, dom har börjat renovera i mitt vardagsrum ser jag :) alla gamla lager med tapet är nere, imorgon börjar dom antagligen spackla.


Maaat

Söndagsmiddag hos älskade mamma :)


Ny skateboard

Åhh!! Sötisen Jim, min älskade son har fått en skateboard av sin mormor. Han har sovit där inatt och nu när jag kom från jobbet så var han ju där. Så stolt han var med sina knäskydd och grejer:) skulle visa massa trick också... ;)


Ikke tid!

Jeg har ikke så mye tid til blogg idag :)  hahha, varför skriver jag på norska för till ingen nytta?

Idag har varit en bra dag på jobbet, har nu kommit hem, duschat, och gjort mig iordning, druckit upp en cider, och tycker att livet är rätt bra just nu...  eller än så länge kanske jag ska säga..


Gomorron!!

Godmorning Halmstad! Jim lät mig sova till halv åtta idag! Minns inte när det sist hände.. :) Idag är det jobb som gäller halva dagen, sedan är andra halvan vigd åt ett oskrivet blad. ;)


Besök

Trevligt med lite kvällsbesök :) Hejdå Tvbänk, sittpuff och databord !! Och så får sötaste Tindra ett ritbord :)


Sådär

Då var min stora divansoffa ett minne blott... Precis fått iväg den så nu är det tomt i vardagsrummet fram till jag får mina mina nya soffor :) på måndag kommer dom ju och tapetserar hos mig, skönt att inte ha så mycket möbler där inne då. Jim verkade nöjd över att vi ska ha två soffor sen istället för en :)


Freeeedag

Idag blir det den tuffaste dagen på länge. En tjej ska hämta min soffa som jag sålt. En annan ska hämta tvbänk och sittpuff. Jag ska hinna rengöra och dammsuga soffan innan. Jag ska ta hand om min son efter dagis och laga mat. Jag ska hinna jobba till kl 17. Jag ska helst ha hunnit måla alla lister minst en gång så jag hinner färdigt till på måndag.. Jag som inte ens känner mig riktigt pigg. Och på jobbet är det också mycket, tre av fyra är borta. Jag är ensam ordinarie med extra personalen.


Natt

Mitt i natten och dom flesta sover.. Inte jag!! Jag måste ju blogga nu när jag är ledig för sjutton! ;) Nej, men ärligt talat så fick jag ett sms nu mitt i natten, grrrr... Jag blev inte glad som blev väckt... :/ Men nu har jag piggnat till och kan ju givetvis inte somna om så jag funderar på att gå upp och måla lite lister igen. Om ni undrar varför jag målar så mycket lister så ska dom målas tre gånger..


Utbildning

Till er som inte förstår hur internet och bloggar funkar:

Jag vill bara förtydliga att det går att göra tidsinställda inlägg när man bloggar, det går även att ta gamla bilder och lägga in om man känner för det.

Jag är mycket nöjd att jag fått fler läsare, jag har ju statistik på min blogg så jag kan se antalet som är inne samt hur många gånger om dagen man varit inne och kollat.

Jag vill bara berätta att Sveriges största bloggerska Kissie, för ett par år sedan lurade alla sina 1 miljon besökare att hon var i Spanien, när hon i själva verket var i Köpenhamn!! Hur då?  Jo, genom tidsinställda inlägg och gamla bilder.

Varför skriver jag detta? Jo, bloggning får ju inte förekomma på arbetstid ;)



Sliten

Idag ser jag bra sliten ut!! :( Natta på jobbet var inte heller sen att påpeka detta.. Känner mig sjuk, och är väl det också.. Tung i huvudet och förkyld, börjar nog få feber också.. Hoppas jag orkar hela dagen på jobbet. Puh..


Ledig Onsdag

Haft en fin eftermiddag på badhuset med Jim. Självklart så glömde jag min vattentäta kamera hemma.. Typiskt! Jim har blivit rena fisken i vattnet nu. Vi åkte till och med i stömmen, Jim hängde på min rygg och tyckte förmodligen att livet var härligt haha!! :) Nu har vi kommit hem och ätit fruktsallad i soffan, jag har kollat Facebook, hehe. ;) En annan rolig grej som hände igår, var att jag beställde nya soffor på nätet! Det blev från Ikea och notan slutade på två soffor, en sittpuff, ett soffbord och en vägghylla :)


Lite planer

Trots att det är jag som börjar bli sjuk nu så har jag ändå lite planer för idag :) just nu sitter jag och Jim och äter lunch. Nu på morgonen har jag bytt lakan i sängen och målat lite lister i vardagsrummet. Snart tänkte jag åka iväg till badhuset med Jim :) Full fart mot helgen!!!


Ojdå!

Okej, glömde lägga in bilden... Haha..


Dagens lunch

Fisk till lunch idag :)


Planerna

Skrev ju förra veckan att jag hade galna planer på gång. Blev inget med dom tyvärr!!! Jag skulle följt med min nya jobbarkompis( och vän) Cina till Stockholm imorgon för en tv inspelning som hon skulle göra!! Men dom ringde och ändrade tiden till idag så jag kunde inte följa med :/. Åhhhh typiskt, jag gillar ju äventyr.... Hon är ju superduktig på att virka kakor så det var det hon skulle vara med för.


Lite fint

Har påskpyntat hemma lite grann. Kanske är tidigt ute, men jag vet hur det brukar bli... Man hinner aldrig när man väl ska...


VAB

Är ju hemma med Jim som spydde ett par gånger hemma igår em och kväll.. Natten gick bra men han vill inte äta nåt vidare. Jaja, sånt är livet, hade inget för oss precis så vi gjorde lite påskkort :)


Dagens frukost


VAB

Jaha då är man hemma för vård av sjukt barn idag då... Jim hade ont i magen på Ullared igår, och på kvällen så kräktes han två gånger. Typiskt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag då.. Skulle verkligen behöva handla mat men vet inte om jag vågar mig bort dit med Jim. Kanske blir att jag får rensa ur mitt vardagsrum så dom kan tapetsera där snart..


Soppa till middag

Gulaschsoppa till middag ikväll :) Länge sedan jag åt soppa, men det är ju supergott!


Ändrade planer

Planen idag var att åka till badhuset i Laholm med Jim, men så ringde mamma och frågade om jag ville följa med till Ullared! Och det ville jag ju såklart! :) Jim var inte riktigt pigg, han sa han hade ont i magen, men det gick bra iallafall. Skönt när mamma är med för då kan man hjälpas åt med Jim lite grann. Hittade massa grejer, men det viktigaste var ett nytt regnset till Jim :)


Nybakat

Sååå underbart när man kan äta nybakat bröd på morgonen :) ska ta ost och marmelad på och njuta en stund. Sedan blir det nog badhuset senare idag. Trevlig söndag på er!


Hemma igen

Efter min och Jims lilla tripp till Ikea i Helsingborg, samt inom mammsen i några timmar, så har vi äntligen kommit hem och testar våra inköp :) kanske kan det bli lite påskteckningar?


Ikea

Har åkt till Ikea idag, inköp av ny soffa är planen! :) Jim var i lekrummet en timme, han var sååå nöjd efteråt.


Lördag

Åhh så skönt med lördag! Jim skulle åkt till sin pappa idag, men jag har inte hört något från honom. Skickat sex sms, ringt flera gånger samt skickat mail. Han har inte svarat på nåt av det.. Man blir ju bara såå matt.. Åker ju inte upp till Uddevalla om jag inte vet att han kommer. Jag har ringt familjerätten flera gånger och dom säger samma sak: åk inte! Det är inte schysst mot Jim att åka så långt och sen ingen kommer.. Näpp. Så idag har jag planerat annat. Nåt måste man ju göra.. :)


Kycklinggryta

Mumma! Idag har jag gjort kycklinggryta med ris. Hällde i diverse grönsaker samt mangochutney! Det är ju bara sååå gott.


Lunch

Dagens lunch på Citygross
:) här bantar vi.... Inte.


Förbannad

För sex veckor sedan skulle Jim vart hos sin pappa, men hans pappa kunde inte... Nästa vecka är det tänkt att Jim ska vara hos sin pappa, men jag har idag när det är två dagar kvar, fortfarande inte fått tag på honom!! Svara inte på sms, mail eller telefon! Jag blir så jävla förbannad!! Det var ju för fan hans egen önskan i rätten att ha Jim var 6 vecka!!


Soligt?

Kolla tuffingen bakom mig!! :)


Pyntdax

Min superduktiga son hjälper glatt till med att pynta riset och göra fint :)






Påskrisjakt

Idag efter busfabriken så var vi ute i det fina vädret på eftermiddagen. Påskrisjakt närmare bestämt :)
Jim var jätteduktig och bar kvistar. Han njöt nog lika mycket som jag av det fina vädret, och på vägen hem så gick vi inom en lekplats och lekte lite. MYSDAG! :)




Låååångt

Ojdå! Vilket låångt äppelskal det blev! Allt i ett stycke faktiskt ;)


Busfabriken

Det är ju fullständigt omöjligt att få en bra bild, full rulle i tre timmar... :)


Dagens middag

Köttfärssås och cykelhjul!! Tyckte Jim va kul :)


Måndag redan?

Det var nu som jag behövde sova ut. Nu på morgonen har jag fått sånna 1 sekunders blackouter som jag fick i vintras... :/ Så fruktansvärt trött så hälften vore nog.
Det kunde inte sitta bättre att vara ledig imorgon :)
Just nu sitter jag ute och njuter lite på baksidan på jobbet. Bäst att Lapa i sig lite sol så man inte får vitaminbrist på kuppen.


Yeeaaa

Har ett litet äventyr på gång! :) kan inte avslöja något än men det ska bli kul såklart:) Ni som känner mig bra vet att jag älskar äventyr ju. Vill ni ha en ledtråd? Här kommer en bild:


Fixat naglarna

Gjorde det egentligen igår men hann inte blogga om det! Det blev uppdraget blått glitter denna gången.


Svårt val?

Bubbel eller sprite? Svårt val.. Kanhända jag rådfrågar personen till vänster? :)


Åsa

Det är alltid lika kul att hitta roliga bilder på sin mobil dagen efter! :)


Tjejfest

Så kul det var igår! Många ämnen som diskuterades igenom.. Hehe.. ;) det var ju final i Melodifestivalen men vi såg egentligen inte speciellt mycket av den, bara jag fick se David Lindgren så var jag nöjd. :)


Finaaaal

Tror ni tjejerna blir glada när dom kommer till detta bordet ikväll? :)


Pust och stön

Orkade verkligen inte blogga igår! Började sju med morgonmöte i tre timmar, sedan två timmar i butiken och sedan direkt utvecklingssamtal, som skulle tagit en timme men som tog tre och en halv!! Lunch?? Nää det hann jag inte ha på hela dagen, bara en liten paus på 10 minuter... Och när jag kom hem igår var jag helt slut i huvudet typ.
Idag är jag ledig, så tänkte mig att sova länge.. Men nej, det är jag som vaknar kl 6... F. A. N.


...,

Gått och lagt mig på tok för sent idag igen.. Imorgon är det morgonmöte och jag börjar kl 7, Jim ska vara på dagis 06.50... Det är dessutom utvecklingssamtal imorgon. Bra, jag har väntat sedan september ungefär..


Eftermiddag

Precis hämtat Jim på dagis, han ville ut och cykla. Tog med en bulle på vägen :)


Haha...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2378556/images/2012/pic_192935212.jpg" class="image">


Sagoängen

Har varit uppe på Sagoängen med Åsa och Tindra :) Jag hade fixat lite fika också så vi satt och snackade lite medan barnen lekte. Alltid kul att komma ut lite :) Just nu är jag och Jim med som sällskap uppe på sjukhuset där Tindra hade en tid på ögonmott. Här finns ju lekrum så tid att blogga blev det!


Underbart!

Soool på min lediga dag! Underbart! Jim cyklade till affären och jag gick. På vägen hem stannade vi till vid gungorna och Jim tyckte det var superkul :) Det är härligt när barn är på bra humör.


ÄL

Äntligen ledig! Jim hade sovmorgon ända till 07.00 idag. Huvudvärken är borta. Jim kollar Tv och jag ligger och drar mig och bloggar lite. Har varit ganska lite bloggande på sista tiden, måste bli bättring på det :) Dagens plan är att möta upp Åsa och Tindra för att åka upp till Sagoängen en stund. Cina skulle ev också med, kan bara bli kul.


Bläää

Andra dagen med huvudvärk, femtielfte dagen utan en hel natts sömn... När börjar barn sova HELA natten från 8-8 typ? Jag är så sjukt trött, bara måste lägga mig tidigt idag! Chefen bad mig montera världens enklaste stativ till en vedklyv innan, jag tror jag gjorde fel säkert fem gånger... Puh.. Imorgon är en ledig dag som tur är!


Vår!

Igår köpte jag en fin vårblomma till mig och Jim. Han var lite förvånad över att blommorna slog ut så snabbt. Jag blir faktiskt på bra humör av blommor, det är så fint! :)


Gott

Kanske lite varm choklad med vispgrädde hjälper mot huvudvärk?


God morgon?

Vet inte om jag är så benägen att hålla med.. Här vaknar man både med ont i ryggen och huvudet :/ känns sådär.. Jag ligger kvar i sängen och drar mig lite, Jim ser på Tv. Vad ska jag göra för frukost idag tro? Känns som jag har lite brist på fantasi på det planet just nu.


Helgen redan slut

Ohh my good vad snabbt det gått i helgen. Jag har ju knappt hunnit med att blogg för sjutton!

Jag har gjort allt från att tvätta till att slänga saker på tippen. Samt lagat mat från pannkakor till lax!
Något mer spännande som hände idag var att jag och Jim åkte och tvättade bilen. Jim satt blixtstilla i 10 minuter! Han visste inte om han skulle vara rädd eller tycka det var häftigt. men sen var han nöjd för hans fönster var rent :)


Premiär

Var på Sagoängen i det fina vädret idag! Premiär för i år faktiskt :) Supermycket folk och såklart underbart väder!


Fika

Var hemma hos Åsa och fikade efter jobbet igår, Jim och Tindra lekte så fint och åt kexchoklad till fikat :)


Underbara fredag

Underbart att sluta kl 15 en dag som denna, massa härlig sol ute och kanske det bästa, jag är ledig i helgen! :) happy happy!
Det strular lite med bloggen bara, går inte att ladda upp bilder så bra, man får försöka aslänge innan det funkar och ibland funkar det inte alls...


Liten på jorden, men...

Är det inte så det brukar heta? Liten på jorden men stor i orden. Min älskade son hade mycket som han ville säga idag vid köksbordet. Satt och gestikulerade och visade olika saker. Gulligt!


RSS 2.0